Hvordan bli fri fra dårlige tankemønstre? Kom på kurs 8-9 februar!

beyond imperfections

Svært mange av de jeg møter har jobbet mye med seg selv, men føler de kommer «hit – men ikke lengre». For å ta fatt i dette har jeg utviklet et nytt kurs slik at du en gang for alle får tatt fatt i det som hindrer deg fra å leve det livet du vil!

Kurset har jeg kalt «Bryt igjennom ditt glasstak – og  fri deg fra Tankemonstrene» og holdes i Oslo 8-9 februar.  Selvfølelsen vår krever at vi stadig fyller på, men etter hvert som vi utvikler oss og blir tryggere på oss selv vil det ironisk nok dukke opp større tema og utfordringer i oss selv vi ikke tidligere var klar for.

Personlig utvikling er som dere vet noe du aldri blir ferdig med, for det finnes alltid nye lag, nye opplevelser og utfordringer – og ikke minst er selvfølelse ferskvare. Siden sist har jeg også tatt en ny utdannelse i Coaching hos Judymay Murphy, og har mange nye og eksepsjonelle verktøy å lære deg.

Tankemonstrene dine (ja jeg mener monstre- som i store stygge) er programmer med innlærte sekvenser av respons, følelser og tanker  – og handlinger. De kan styre opp til 95% av ditt daglige liv viser forskning! De er gjerne født som en beskyttelsesmekanisme mot noe vondt som har skjedd deg, men kan trigges av små ting og sette deg på en kurs av negative tanker, følelser og handlinger.

Hjernen vår har mye større innvirkningskraft på hva som skjer i livene våre enn tidligere antatt. Men siden vi er i en ubevisst tilstand opptil 95% av tiden så får Tankemonstrene svært ofte regjere.

Det er nemlig ikke nok, og ikke heller bare-bare å tenke positivt!

Vi går konkret til verks. Vi jobber intensivt i 12 timer over to dager, og dere vil sitte igjen med prosesser andre bruker flere år på. Siden det er små grupper blir det begrenset med plass, så det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder. Jeg har flere som på forkant har meldt sin interesse for disse kursene, derav litt kort varsel. Så meld deg på så raskt som mulig!

Dette kurset er for deg som har forsøkt å jobbe med deg selv på egen hånd men kommer ikke «videre». Det er også for deg som har gått hos meg i coaching igjennom individuelle timer, eller på kurs, og er klar for neste steg i din personlige utvikling. Det er for deg som føler at du kommer til et visst nivå – men ikke lengre. Det er for deg som har det bra på noen områder, men fremdeles sliter på andre områder. Det er for deg som føler du har jobbet hardt med deg selv, men stadig kommer tilbake i samme sted i negativ forstand. Det er for deg som har drømmer og mål men føler du trenger hjelp for å komme dit.

Kurset går over to dager – 8 og 9 februar fra kl 0900-1500. Jeg har med vilje satt opp små grupper, slik at alle får mye individuell oppmerksomhet.

 Kursinnhold:

  • Tankemonstre: identifisering, kartlegging, prosess
  • Skyggesidene dine
  • Selvsabotasjen
  • Tilgivelsesprosessen
  • Hjernens påvirkningskraft – og hvordan å gå fra ubevisst hjerne til bevisst hjerne
  • Tilstedeværelse, ro og ren skjær magi i hverdagen
  • Dine drømmer blir til suksess

Kurset koster 3800,- og inkluderer kursmateriale, kaffe og te. Lunsj ordner dere med selv.

Ta kontakt med meg om du vil melde deg på eller vite mer!

annika@richardsen.com

Mobil: +47 97 63 74 69

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s