Om Annika Richardsen PR

Fra utarbeidelse av mediestrategi – til bred omtale av ditt budskap

  • In-house Kommunikasjonsrådgiver for ditt firma
  • Mediestrategi, analyse og budskapsutforming til omtale i riktige medier i din målgruppe
  • Medietrening, coaching  og teambuilding

Med sterkere mediestøy i tradisjonell annonsering blir det stadig større kamp om oppmerksomheten. Jeg gir dere innsikt i hva dere kan kommunisere som møter nyhetskriteriene og som gir verdi for mediet og for dere.

I mitt firma jobber jeg som Kommunikasjonsrådgiver og rådgir firma innen PR, kommunikasjon, lederskap og medietrening. Jeg jobber svært hands on med å bygge en proff PR strategi til å utføre selve mediearbeidet. Jobber også med coaching og medietrening, og gir råd om hvordan å formulere og få frem ønskede budskap i media.

Har i over 15 år jobbet med PR og Markedsføringsledelse, og har blant annet utdannelse i PR & Marketing Management fra BI, og Successcoach-utdannelse fra Judymay Murphy. I de senere år har jeg hatt særskilt suksess med blant annet å etablere konseptet Supermat i Norge og Sverige med enorm mediedekning. Med sterke nettverk hos kjendiser, blogger og idrettsutøvere  har jeg også bygget opp ambassadørprogrammer med stor suksess, og etablert sterke strategier, også for sosiale medier.

Videre har jeg stått bak mediearbeidet til mange store bestselgende forfattere som Eyvind Hellstrøm, Trond Viggo Torgersen, Mia Törnblom, Jan Thomas, Dr.Oz, Jamie Ford, Allan Carr, Finn Schjøll.

Jeg har jobbet med mediestrategi for sterke aktører i skjønnhetsbransjen, og store merkevarer innen helse, livstil og dagligvare.

Jeg tar hele prosessen fra utarbeidelse av strategi, til å bygge opp tilstedeværelse i media, bygge opp strategi i sosiale medier – til å levere konkrete saker i media. Jeg har levert saker som har nådd mange titalls millioner kontaktpunkter i målgruppene.

Å bygge nettverk som har integritet og varighet er krevende – og det er dette du får ta del i som kunde. Videre vil du få konkrete resultater med høy markedsverdi uten å måtte ansette noen – eller forplikte deg til unødige annonsekostnader.

Jeg blir ditt firmas in house PR byrå, og vi jobber tett sammen – gjerne over tid for å sammen bygge mediestrategien langsiktig.

 

atkinsmtgruppen Skintech_logo-e1370347216961 beths beauty supernature logo pantagruel forlagstatoil-horizontal-neg

Ta kontakt med meg på:

annika@richardsen.com

mobil: 97637469

AnnikaKamille2

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s