Om Annika Richardsen Coaching

 Jeg coacher mennesker og bedrifter frem til sterk integritet og personlig lederskap, der du selv tar eierskap i ditt liv og finner mening i det du gjør og den du er.

Det er ikke «bare å tenke positivt» og heller ikke «bare å bite tenna sammen». Sitter du fast i tanke- og handlingsmønstre kan du trenge hjelp utenfra for å komme dit du ønsker. Jeg brenner for å hjelpe folk og bedrifter til å finne sin integritet – øke andelen du er i «bevisst hjernehalvdel» – og derfra kjenne seg selv, stole på seg selv og ha tro på den man er. Det handler ikke om å bli perfekt – det finnes ikke. Det handler om å gi deg selv sjansen til å være den du er  – og at det er måleenheten du sammenligner deg med.

Annika Richardsen

Jeg tilbyr:

  • Coaching- og utviklingsprogram program for privatpersoner 1-1
  • Lederutvikling og teambuilding
  • Kurs i kommunikasjon, salg og kundeservice
  • Medietrening
  • Helge – og dagskurs i mental trening personlig lederskap.
  • Foredrag og workshops

Hør en smakebit her fra NRK Østlandssendingen der jeg var fast Coachingekspert, her snakker jeg om å skyve lykken foran seg:

De fleste kjenner meg som Coach, veileder og foredragsholder innen selvutvikling og personlig lederskap og som Kommunikasjonsrådgiver. Jeg har vært fast coachingekspert på NRK Østlandssendingen og på Kvinneguiden.no. Jeg er kjent fra God Morgen Norge på TV2 og blant annet Tara, Elle, Kamille, KK, Cosmopolitan, Hegnar.no og Magasinet Stella.

annika på gmn 5gmn logopå nitimenannikarichardsen på Nitimen

Jeg tilbyr coaching og utviklingsprogram for å styrke selvfølelsen, øke bevisstheten og jobbe smart med viljestyrke.  Vi jobber med hvordan du blir bevisst ditt og kanskje din bedrifts potensiale, og hvordan du kan en gang for alle bryte igjennom hindringene dine og leve et gnistrende liv! Jeg jobber også med teambuilding, lederutvikling og holder foredrag og kurs. Jeg er som en PT som hjelper deg til å nå din optimale form på hvem du er og kan bli.

Programmet blir skreddersydd til akkurat dine behov, og du vil sitte igjen med verktøyene «under huden» og endringen i deg blir varig.

2014-02-14 16.12.52Annika på NRK Østlandssendingen

 

.AnnikaKamille3kvinneguidentara logostelladixikirkens bymisjondet nyecosmopolitanhennekamillekk-logo-pinkoverspising. Foto: Kvinneguiden.nostatoilmtgruppensupernature logosmio logo

Jeg har jobbet med kommunikasjon i over 15 år som Kommunikasjonsdirektør, Markedsdirektør, Coach og foredragsholder, og var den første sertifiserte veilederen i Mia Törnblom sin metode i Norge og er også utdannet i Judymay Murphy’s Supercoaches sistnevnte samarbeider jeg også tett med.

Jeg gir deg verktøy som du kan ta med deg og skape varig endring hos deg selv, i ditt team eller din bedrift.

Har jobbet med workshops og foredrag for bedrifter som blant annet Statoil, Statens Vegvesen, Kirkens Bymisjon, DIXI Ressurssenter, Supernature.

Ta kontakt med meg på:

annika@richardsen.com

mobil: 97637469

Facebook: https://www.facebook.com/annikarichardsencoaching

Instagram: @annikarichardsen

En kommentar om “Om Annika Richardsen Coaching

  1. Tilbaketråkk: Lykkeparadokset | Annika Richardsen Coaching & PR

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s